gruelundfurniture.dk

farstrup Furniture

Farstrup stole – danske håndlavede møbler

Hos Farstrup finder du et bredt udvalg af håndlavede møbler, herunder lænestole, funktionsstole, stabelstole, spisebordsstole, borde og sofaer. Farstrup er en dansk møbelproducent, der fokuserer på møbler af høj kvalitet, god siddekomfort, funktionalitet, holdbarhed og design.

Unikke møbler til unikke mennesker

 

Hos Farstrup bygger vi unikke stole til unikke mennesker. Dette kan vi sige med stolthed, fordi vi tilpasser hver enkelt stol så den passer til dig. Vi justerer bl.a. stoleben, sædehøjde, ryghøjde, armlæn, evt. ekstra lændestøtte og elektriske funktioner med vores funktionsstole

Farstrup stræber efter at skabe den perfekte stol til det unikke menneske.

Om Farstrup Furniture

Dansk håndværk siden 1910… Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens transport af de store trækævler foregik med hestevogn. Fabrikationen af stole begyndte først 1918 og blev dermed grundlaget for den vækst, der prægede Farstrup Furniture frem til i dag. I 1950- og 60érne tog stoleproduktionen for alvor fart og virksomheden har siden da produceret millioner af stole i bedste kvalitet.

Vores værdier

Vi deler en fælles kærlighed til træ, håndværk og design, og fører møbelarven fra 1910 videre til fremtidige generationer. Hos Farstrup ønsker vi, at vore medarbejdere finder glæde i arbejdet, og har derfor fokus på trivsel på arbejdspladsen, så det kan mærkes, når man sidder i vores stole.

Farstrup Mission

At udvikle og bygge, ofte individuelt tilpassede, kvalitetsmøbler, der skaber livskvalitet hos det enkelte menneske.

Scroll to Top

Få adgang til kataloger og prislister