gruelundfurniture.dk

Bree's New World

Bree's New World

Bree's New World er trendsætter inden for design af moderne møbler i Europa.. I mange år har dette firma ved Rotterdam udviklet mange forskellige møbler. Resultatet er en meget forskelligartet, dristig møbelkollektion, både med hensyn til design og brug af materialer. Slank og moderne design, er kendetegnende for denne møbelkollektion
Vi oplyser gerne nærmeste forhandler.

Bree's New World kollektion

Vi er et moderne designfirma og producent af designmøbler, der hovedsageligt produceres i Holland. For inspiration, besøg en Bree's New World-forhandler i nærheden af dig eller vores eget showroom i Vlaardingen. Vores møbler sælges udelukkende gennem forhandleren.

 

Twinny sofaborde og sideborde fra Bree's New World

En legende 'sofabord tvillinger'der let finder vej ind i mange moderne stuer. Det store udvalg af materialer, hvor bordpladerne på Twinny's kan kombineres, giver dig som kunde mange muligheder for at få dem til at passe optimalt med resten af dit interiør.

Borde og spisebordsstole

Hos Bree's New World er vi ret vilde med borde med organiske former. Cloudy serien er nu blevet udvidet med sofabord, sideborde (hjørneborde) og Cloudy Top sofaborde. Cloudy hjørneborde og Cloudy Top sofaborde fås i tre forskellige højder og kan derfor kombineres som et sæt af 2 eller endda 3. Cloudy Top sofabordene passer også perfekt sammen med de større Cloudy sofaborde

Bree's New World historie

En stor del af den hollandske møbelindustri har været nødt til at flytte sine produktionsfaciliteter til billigere produktionslande af omkostningsårsager. En stigende andel af de møbler, der sælges i Holland, produceres ikke længere i Holland. Bree's New World er stolt af, at langt den største del af vores produktion stadig finder sted i Holland.

Scroll to Top

Få adgang til kataloger og prislister