gruelundfurniture.dk

Agenturer

Bree's New World kombinerer avantgardistisk design med omhyggeligt udført håndværk. Møblerne er udviklet af designere Holland og bliver produceret i Vlaardingen, som ligger i nærheden af Rotterdam. Firmaet er familiedrevet på 3. generation. I dag sælges deres møbler i Holland , Belgien, Tyskland, England og i de nordiske lande.

Stordal er kendt for at levere møbler, der oser af Skandinavisk elegance og enkelthed. Fabrikken ligger ved en skøn fjord i nærheden af Ålesund, hvor Stordalselven munder ud. Det er en familieejet virksomhed på 3. generation, som lægger vægt på kvalitet og lokal arbejdskraft. Alle deres møbler fremstilles på fabrikken i Stordal.

Farstrup Møbler repræsenterer den perfekte syntese mellem tidløs tradition og moderne design. Hvert møbel bærer et strejf af dansk arv og er skabt med fokus på at levere en komfortabel og stilfuld oplevelse. Farstrup er synonymt med møbler, der varer livet ud.

In-Light Scandinavia er dedikeret til at belyse dit rum med skandinavisk finesse. Deres belysningsløsninger kombinerer enestående håndværk med innovative designs, der ikke kun lyser op, men også tilføjer et strejf af nordisk elegance til ethvert miljø.

Scroll to Top

Få adgang til kataloger og prislister